Apie mane

Šokyje visada priartėju prie savęs, lygiagrečiai artėdama prie kitų ir
prie paties Pasaulio. Tampu tiek dalimi, tiek visuma.
Ir visa tai – menas. Menas gyventi gyvai.

Lina Gulbinaitė – „UPÈ in me“ projekto, skirto žmonėms, norintiems pažinti/patirti save per kūno išmintį, autorė bei vedlė.

„Esu šokėja, integruotos šokio – judesio terapijos praktikė, sertifikuota NIA (integruotos nervų ir raumenų sistemos, ang. neuromuscular integrative action) trenerė, šiuo metu studijuoju IBMT (Integruota kūno ir judesio terapija) bei Tantric Embodiment Techniques (tantrinės praktikos, auginančios kūno sąmoningumą).

Daugiau nei dešimt metų aktyviai domiuosi saviugda, nuolat gilinuosi į žmogaus kūną orientuotuose terapiniuose mokymuose. Pati plačiausia bei mylimiausia mano vidinių bei išorinių studijų tema – moteris, jos kūnas bei jos energijos galia. „UPÈ in me“ projekto veiklą pradėjau 2017 m. Savo patirtimi bei žiniomis dalinuosi vesdama šokio/kūno judesio užsiėmimus tiek grupėse, tiek individualiai.”

„Aš tikiu, jog kiekviena mūsų turi teisę į savo pačių laimę, todėl kuriu erdvę, kurioje moterys turėtų galiybę pažinti bei išreikšti save, susitikti su kūno išmintimi, emocijomis bei jausmais, atskleisti savo unikalumą bei užmegzti darnų ryšį su savimi, kitais bei Pasauliu.

Atradusi ryšį su kūnu, apverčiau savo gyvenimą aukštyn kojomis, nes, kaip jau ne kartą įsitikinau, – išjudinus vidines istorijas, nori nenori išjuda ir tai, kas atspindi jas išorėje.  Atsivėrus be galo turtingam jausmų pasauliui, pradėjau pažinti savo pačios poreikius, norus, vertybes ir juos atliepti – priartėjau prie savo autetiškumo bei vidinės tiesos, kuri ir yra pagrindas gyvenime jaustis taikoje, visų pirma, su savimi.

Kūnas – man pati gražiausia šventovė, kurioje slypi visa moters prigimtis ir jei į ją įsiklausau, susikuriu sau progą būti iš tiesų laiminga.”